Bland de identiska husen

Jag har gått i dina fotspår hela dan, till Hagnesta Hill..

Där har jag traskat runt tillsammans med Marie, Adde, Dan och Kaiser. Sen såg vi såklart kent, de var såklart lika bra som senast jag såg dem. Om inte bättre. Vi fick höra Stoppa mig Juni, Utan dina andetag, Socker, dom andra och massa mer. Jag är lycklig.

Musik non stop

Så har man tjänat lite mer pengar idag, vaktade barn och blev 180 spänn rikare, det är värt i längden. Jag fick en täckning idag också, en riktigt fin en.

När jag lämnat barnen stack jag till Ropsten för att träffa andra barn, mötte upp med Simon och Enfors för att sticka hem till Bella där Lotta, Karolina och Kattis redan befann sig framför TVn. Jag och männen stack för att köpa godis och träffade Johanna och Robin på vägen, vi fick till slut lämna Bella eftersom hon till skillnad från alla andra inte har lov. Vi avslutade det hela med ett besök på Mcdonald's och sen bar det av hemmåt.

Imorgon är det dags för Eskilstuna och kent live i sin hemstad, men först ett episkt besök i Hagnesta Hill. Min mobil är död nu förresten, jag kämpar för att få en ny imorgon som en vecka för tidig födelsedagspresent.



Kalle Enfors

I'm so over being blue

Hej, jag kom nyss hem, jag är trött.
Idag har jag träffat Marie, Robin, Johanna, Claes och Enfors. Jag har sett på bio, filmen Juno var bra den. Jag har strosat runt i regnet i stan och fått affro, jag har sjungit Ne-yolåtar hemma hos Claes, jag har myst.

Nu har jag slösat 300 kronor på mitt mobilabbonemang denna månad, jag har inte råd att vara uppstyrarn längre.. Dags för någon annan att ta ansvaret, grattis!

Nu blir det eventuellt ett telefonsamtal, sen ska jag sova. Vilket ska bli väldigt skönt eftersom jag sov mellan 08.30 och 12.00 imorse, natten ägnade jag åt att fundera, rita, skriva, dricka te och läsa Harry Potter.



Claes

Arms

Nu är jag oficiellt cool, jag har hängt  tillsammans med Lotta, Karolina och Marie i fontänen vid plattan. Vi fick till och med gratis Red Bull när vi njöt i efermiddagssolen, sen köpte vi solglasögon för 5 kronor och träffade Bella för en fika på John Chris.

Resten av dagen åkte vi runt och träffade folk som vanligt, tillslut hamnade jag tillsammans med Marie, Lotta, Simon och Claes hemma hos Karolina på Lidingö. Karolina var underbar, hon värmde en pizza och blandade saft. Vi spenderade kvällen i en hög på sängen framför en zombiefilm.

Stack hem framåt elva nångång, när jag satt på tunnelbanan vid T-centralen tittade jag ut genom fönstret och såg ett bekant leende som gjorde mig glad. Det var Kalle Enfors som stod där på andra sidan glaset och slängde iväg en kyss åt mig, han är söt.

I Mörby stötte jag på Bella, Johnny och KrullKalle, det var random, men vi hann kramas innan bussen kom.



Jag och Simon

Söndag?

Äntligen ett nytt klädesplagg! Det var längesen jag shoppade, och eftersom att jag är kvinna (även om det inte märks ibland) blir jag alltid lika glad av att köpa nya kläder. Även om det bara är ett litet fint linne från Monki känner man sig så nöjd, materialister är vi allihopa.

När jag hade sprungit klart i affärer med Johanna och Marie parkerade vi oss på Café 60, vi har alltid en tendens att bli sjukt många när vi är där. Det slutar alltid med att någon som arbetar där kommer och kastar ut oss, eller tvingar oss att köpa mer. Idag fick vi först sällskap av Enfors, sen simon, efter ett tag kom Bella och Georg. En stund senare ca tio pers till, och helt plötsligt stod vi ute på gatan igen.

Eftersom vi nu inte hade någonstans att vara slutade det med att vi splittrades, jag och Marie satte oss på tåget mot Mörby som vanligt. När vi plötsligt fick den galna idén vid Bergshamra; Vi sitter kvar på tåget och åker hela vägen till Fruängen och sen tillbaka till Mörby igen. Sagt som gjort, där satt vi på tunnelbanan i cirka en timma, lyssnade på musik, pratade och kollade på folk.

När vi satt där i djupa diskusioner avrbyter en man i 25årsåldern oss, han hade hört våran galna idé och fick för sig att lägga sig i; 
- "Varför åker ni inte hem och lägger er i sängen tillsammans med lite choklad istället?"
vi förklarade att vår idé var mycket mer episk och värd. Han svarar
- "Men ni är väl ett par antar jag? då borde ni ju åka hem och mysa"
Vi redde ut misstaget, sa adjö och brast ut i skratt.
Jag och Marie skulle alltså vara ett fint lesbiskt par.


Helgen har varit den bästa på länge, helt perfekt har den varit. Jag älskar livet.
- Fick umgås med Julia innan hon övergav oss för skidbacken.
- Hade mysigt hos Johanna med alla bästa.
- En fin person kom på nattbesök.
- Alla snyggingar samlades hos Claes för underbara samtal.
- Shoppade och fikade.
- Alla är glada igen efter vintern.




Marie

High on life

Livet är underbart, just nu skulle det faktiskt inte kunna bli bättre. När jag tittar på klockan och den är exempelvis 22.22, har jag ingenting att önska. Sjukt.

Jag har umgåtts med världens underbaraste vänner, de gör mig så lycklig. Snygga är dom också, speciellt tillsammans. Om man nångång känner sig riktigt ful, så är det bredvid dom. Men jag mår som bäst i deras sällskap, dom är värdast.

Jag tycker om en person, han är så fin, han är min bara min.

Det är lov, man får i stort sett göra vad man vill när man vill! Det är underbart.

Vilket seriöst inlägg känner jag, men jag är lycklig och övertrött.. Har skuttat runt i Zinkendamm ikväll, det i kombination med ingen sömn föregående natt resulterar i dåligt flummiga inlägg. Men det kommer från hjärtat i alla fall! Och det är huvudsaken?

 

Bella och Calleponken

Att få kalla dig för min

Jag har pluggat och pluggat och verkligen pluggat idag, eller kanske inte, men det känns som det. Mitt huvud är fullt av spanskafraser och svåra svenska ordklassord,
vem bryr sig egentligen om hur många olika slags pronomen det finns?

Bäst idag var ett timmes långt telefonsamtal, följt av pizza. Annars har jag lekt kurragömma och gjort toapappersgubbar, jag tycker om att umgås med fyraåringar ibland, speciellt när man får pengar för att leka.

Imorgon är en helvetes dag, men när den är avklarad ska jag leva livet!

Countdown

Här sitter jag med ett paket Mariekex och en kopp té, pluggar Svensk grammatik och längtar...

Peace & Love om 128 dagar
Hultsfred/Sommarlov om 114 dagar
Håkan Hellström, Arenan om 59 dagar
Kent, Örebro/Påsklov om 30 dagar
17 år om 15 dagar
Kent, Eskilstuna om 9 dagar
Sportlovet om 3 dagar


Idag var en vacker dag

Min lycka är gjord, idag under mattelektionen hände det; "kent till Peace & Love". Festivalen kommer bli sjukt lyckad, med de bästa banden och bästa människorna.

Kan även meddela att jag skulle bli en bra fyrbarnsmamma, skulle passa mina barnvaktsbarn Hanna och Markus efter skolan, självklart hade dom med sig kompisar hem. Som tur är gillar dom mig och jag gillar dom, så ingen dog under de två timmarna.

Desvärre kommer denna vecka ta död på mig.


Ge mig vår

Helgerna går för fort, redan är det söndag. Den här helgen har sett ut som alla mina andra helger, har umgåtts med världens bästa vänner. I fredag var vi ett gäng hos Claes i Zinkensdamm, igår var det tjejkväll hos Johanna i Storstugan.

I lördag gick jag upp tidigt för att ta spruta, men fick åka därifrån eftersom man inte ska ta spruta när man har ont i halsen. Jag och Marie fikade med våra mammor istället, när Adde ringde och ville ha med oss till stan för att stå stilla på Centralen. Vi samlades tillsammans med massa folk i Kungsträdgården för att få information om hur det hela skulle gå till, sen begav vi oss dit. 15.45 frös alla mitt i sina rörelser, för att stå så i 3 minuter. Kul grej.

Sen skyndade jag mig hem eftersom jag skulle på middag hos grannarna, i Mörby mötte jag en 83årig man som började prata med mig. Han var lika ensam som jag och mycket trevlig, fick de 20 minuterna som jag väntade på bussen att gå lite fortare med sitt prat om grönsaker och livet.

Efter middagen var det som sagt tjejkväll, vilket innebär att man äter, skvallrar och degar i soffan.

Nu har jag en hård vecka framför mig, den börjar med simning och barnvaktning, fortsätter med massa läxor, en till barnvaktningsdag och slutar med två prov.


Det snurrar i min skalle

I år spenderade jag alla hjärtans dag med någon jag tycker om, det känns fint.

Här kommer solen

Idag var det vårväder!
Man frös inte ihjäl på väg till skolan, folk hade lagt undan sina dunjackor, en riktigt trevlig syn. Det blir en helt annan atmosfär i skolan, till och med en helt annan lukt.

Skoldagen gick fort, när den väl var över fick jag ett sms som meddelade att mitt barnvaktsjobb var inställt pga sjukdom. Trist att det inte blir några pengar, men jag säger inte nej till lite extra sängliggande istället. Vid bussen träffade jag Dan!
Jag blev glad och kom på att det bara är 2 veckor kvar till Kent.

Nu ska jag ta itu med individuellavalväljningen, det lutar åt en termin körkortsteori.

Kom ihåg-lapp

Onsdag
Samhällskunskapgrej inlämnad, engelskaläxa, samhällskunskapredovisning, barnvakt.

Torsdag
Svenskaläxa, mysa.

Fredag
Lämna in papper om individuella val och språk, historialäxa, mysa.

Lördag
Ta spruta, umgås.

Söndag
Kanske baka en kladdig kaka?

Varats olidliga lätthet

Här sitter jag och granskar msn messeneger, låter ögonen få vila extra länge på de personer jag inte pratat med på tid som känns som en evighet. Jag funderar starkt på att skriva, bara säga hej och fråga hur det är nu för tiden. Det är sorgligt det där, att man tappar kontakten med folk som man varit nära vän med. Men det är väl så livet är, man får is under fötterna och helt plötsligt har man glidit åt olika håll. Det finns antagligen en anledning till varför det har gått hål på isen, och denna stora spricka hindrar mig från att skriva något så litet som en hälsningsfras.

Idag lyssnar jag på instrumentalmusik, låtar utan sång. Det är mysigt och avslappnande, tyvärr väldigt sövande också. Känns som jag ska somna snart. Annars har det varit en hyfsat bra skoldag, svomorgon följt av historialektion som bestod av en tävling där det gällde att para ihop kläder och musik med olika århundraden. Jag fick chockerande nog G på historiaprovet, nästa gång ska jag plugga åtminstone två dagar innan så kanske jag kan få VG! Sen begav jag mig till median, gjorde klart tidningsupplsaget och kom hem vid halv två.

Jag är stolt över mig själv, pluggade hemma igår.
Nu ska jag fixa en kopp te och sedan fortsätta på samma bana.

Nya band till Hultsfred:
- Rage Against the machine
- Rufus Wainwright
- Serj Tankian
- Black Lips
- Adam Tensta
- Miss Li
- Arch Enemy
- Johnossi
- Sonny J
- Dreamboy
- Andi Almqvist
- Lazee

Jag vet inte.

Så var det söndag igen, jag kom precis hem efter en natt med folk hos Johanna.
Vilket innebär som högst 1 timmas sömn, men en massa mys.

Jag önskar mig en tidsmaskin i födelsedagspresent, så jag skulle kunna spola fram tiden till sommarlovet. Just idag känner jag mig trött på vardagen och en aning gråtfärdig, det enda botemedlet skulle vara en stor kram, eller tidsmaskinen.

Uppsnärjd i det blå

Lotta är underbar! Efter skolan stack jag med Marie för att träffa damen på en fika, vi hade mycket prat att ta igen. För gamla tiders skulle var vi tvugna att gå på toa tillsammans också, nu är John Chris toalett en del av våran kisslista. Med finns även Vasaparken, bakom en bil på Söder och någon annan randompark i närheten.

Senare drog vi hem till Simon och träffade Enfors, Johanna, Claes, Karolina och Calle.

Bäst var att en söt person fick för sig att vi behövde utforska kyrkogården som finns precis utanför huset, det ledde till en tvåmannapromenad runt hela Ropsten.

I saw on TV about this little kid
Who had a pig for a pet
His mom had once been attacked by a dog
So a pig was the closest thing he could get

This has of course nothing to do with anything
I just get so nervous when I'm talking to you
All I think about everyday is just kissing you
An old feeling that feels refreshingly new

WWI1A

Vill ni se min klass?
Kolla in våra hemsidor

GET

Nu ska jag inte ens berätta om hur det gick på spanskaprovet, istället kan jag informera er om att jag snart har sett hela High School Musical. Det hela började en sommarnatt på Maries balkong, efter en kväll ute satt vi i djupa funderingar, vi kom fram till att vi var de enda tjejerna i denna värld som inte sett den omtalande filmen. Istället för ett se filmen då som planerat, somnade vi, den har alltså funnits nerladdad på Maries dator i ca ett halvår. Idag på den två timmar långa håltimmen tog vi tag i problemet, gick hem till Marie för att få det hela överstökat. Det var den töntigaste filmen jag sett på länge, om inte töntigast någonsin.

Jag ska börja med veckans låt att lära mig på gitarr, om jag övar på en låt varje kväll i en vecka så borde den sitta sen. Jag börjar med Bob Hund - Upp,upp,upp, ner. Eftersom den är lätt får det bli två låtar, en till lätt; Håkan Hellström - en midsommarnattsdröm.

Nu är snart veckans jobbigaste dag avklarad, ska försöka läsa lite historia och sen är det så gott som fredag!


Min sista klagan

Spanskaprov 08.20 imorgon, jag har som vanligt inte pluggat. Jag har som vanligt ångest, jag gör som vanligt ingenting åt det. Men det är mitt liv och jag väljer att slösa det på vänner och nöje, så jag får skylla mig själv. Eller slösa och slösa, jag skulle snarare kalla det att jag lever livet. Därför ska jag nu försöka sluta klaga på mig själv, det är ju trots allt mitt eget fel om jag inte gör saker jag borde göra.

Eftersom detta är det sista klagomålet så måste jag ösa på med mer skit, jag ska:
1. Börja äta bra igen,
har hamnat i en sådan period då jag äter lite random bara när jag är hungrig.
2. Besöka gym ,
eventuellt köpa gymkort.
3. Övningsköra,
har endast gjort det 1 gång sedan jag gick kursen i somras.
4. Ta skolan seriöst,
göra läxor och plugga inför prov.
5. Inte lura mig själv,
följa mitt hjärta.

Yes, fick nyss mail om barnvaktstider, har chansen att tjäna ca 640 kronor till slutet av denna månad. Värt!


Nu är det dags att greppa spanskaboken.

Egentligen är du inte kär i mig

De senaste dagarna har varit hektiska, har träffat så många olika människor att jag helst skulle vilja vara helt ensam i en vecka nu. Jag upptäckte igår hur underbart det är att vara ensam bland folk, sitta på tunnelbanan med enbart Ipoden som sällskap är guld värt ibland.

Gårdagen startade på String med Enfors, efter ca 2 timmar flög vi vidare för en mellanlandning hos Simon med Julia. Till sist landade jag i Maries soffa tillsammans med henne, Enfors och Anton. Natten blev fylld av Pulp Fiction, Leon och Gilbert Grape.

Efter alldeles för lite sömn tog jag och bruden oss till Täby Centrum för att luncha med Johanna, det blev trevligt och internt skvaller blandat med god mat, perfekt.
Som avslutning på långhelgen åkte jag till Patos nya hem för att vara första besökaren, nu kommer jag få åka TVÅ bussar för att komma till mannen, men huset var i alla fall fint. 
Vi bakade tidernas godaste kladdkaka, nu mår jag illa, men det var det värt.


Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

För kärleken

Nu var det rätt längesen jag skrev, har inte haft motivationen att blogga.
Så, vad har hänt i mitt liv sen senast?

Jag har fikat med folk  en lördagseftermiddag, för att sedan springa genom Östermalm i snöstormen för att åka till Täby igen. Väl där var det också en massa söta människor,
en fin lördag blev det.

Dagen efter, alltså idag, blev det ännu en fika. Fast denna gång med Marie och vår käre vän Jonanna som vi inte träffat på ett tag, det blev ett långt besök på String.

Nu ligger jag här i min säng, kunde antingen sett på film hos Sundbergarna
(ADDE FYLLER 19 ÅR, GRATTIS) eller ätit nattdonken med Pato.
Men en natt som denna valde jag värmen och ensamheten, bara jag och [Ingenting].


ska jag stanna kvar.

På drift

Nu känns allt sådär nytt och spännande, idag var en söt på besök.

RSS 2.0